Shopping i Oslo

Är du sugen på lite shopping? Oslo är kanske inte staden du skall besöka om du är ute efter att göra fynd. Oslo har flera år i rad rankats som världens dyraste stad att handla i enligt Swiss Bank USB. Faktum är dock att det finns gott om butiker att handla i, både traditionella och trendiga butiker. Du kan hitta alla de stora kända märkerna i Oslo. På lördagar är det givetvis som mest folk ute i butikerna. 
Karl Johans Gate är gatan Ni ska besöka om Ni är ute efter shopping. Det är Oslo´s bästa och mest populära gata för shopping. Bogstadveien är ett annat alternativ om du vill ha andra alternativ. Som i så många andra stora städer i världen så har de gamla hederliga butikerna med bagerier och fiskhandlare m.m. fått ge vika för moderna och trendiga klädbutiker.
 
Letar du konst och design är ett tips att besöka Norway Says, Thorvald Meyers Gate 15. Här kan du finna nordisk konst från de senaste decennierna.
 
Aker Brygge som ligger i Oslo´s inre hamn är ett annat ställe som man ska besöka. Här finns fullt med butiker och matställen.
 
Läs mer om Shopping i Oslo: 

  Marknader i oslo


Nyheter och evenemang i Oslo

 

John Carew Arena byggs?

John´s moderklubb Lørenskog IF planerar att bygga en arena i Oslo´s utkant för cirka 160 miljoner kronor. Inte illa för en divison 2 klubb.

 

 

  130 människor greps vid Gazademonstrationer i Oslo

Det blev en stökig lördag i Oslo när det demonstrerades mot kriget i Gaza. Runt om i värdlen har liknande demonstrationer ägt rum

 

Sök hotell i Oslo

Ska du åka till Oslo och shoppa men har ingen stans att bo? Här kan du hitta hotell

    Sök hotell

Scandic Oslo Kna